Juventus vs Hellas Verona

Juventus vs Hellas VeronaJuventusHellas Verona

⚽ 2023-10-28 – Serie A

 

Juventus vs Hellas Verona kampprognoser

Kampen mellem Juventus og Hellas Verona spilles den 2023-10-28. Dette Serie A møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner M. Allegri der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Hellas Verona har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Juventus vs Hellas Verona, tog Juventus 2 sejre hjemme, mens Hellas Verona har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Juventus: n/a
  • for Hellas Verona: n/a

Juventus vs Hellas Verona H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Juventus og Hellas Verona:

Dato Resultater
2023-04-01 Juventus 1 – 0 Hellas Verona
2022-11-10 Hellas Verona 0 – 1 Juventus
2022-02-06 Juventus 2 – 0 Hellas Verona
2021-10-30 Hellas Verona 2 – 1 Juventus

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Juventus vs Hellas Verona H2H side.

Juventus vs Hellas Verona Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Juventus vs Hellas Verona væddemålstips

Vores forudsigelse for Juventus vs Hellas Verona kampen spillet i Serie A den 2023-10-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Juventus vs Hellas Verona væddemålstips

Vores forudsigelse for Juventus vs Hellas Verona kampen spillet i Serie A den 2023-10-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Juventus vs Hellas Verona?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Juventus vs Hellas Verona, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Juventus vs Hellas Verona kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,