Juventus vs Milan

Juventus vs MilanJuventusMilan

⚽ 2023-05-28 – Serie A

 

Juventus vs Milan kampprognoser

Kampen mellem Juventus og Milan spilles den 2023-05-28. Dette Serie A møde starter kl. 18:45 GMT. Holdet ledes af træner M. Allegri der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Milan har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Juventus vs Milan, tog Juventus 0 sejre hjemme, mens Milan har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Juventus: n/a
  • for Milan: n/a

Juventus vs Milan H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Juventus og Milan:

Dato Resultater
2022-10-08 Milan 2 – 0 Juventus
2022-01-23 Milan 0 – 0 Juventus
2021-09-19 Juventus 1 – 1 Milan
2021-05-09 Juventus 0 – 3 Milan

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Juventus vs Milan H2H side.

Juventus vs Milan Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Juventus vs Milan væddemålstips

Vores forudsigelse for Juventus vs Milan kampen spillet i Serie A den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Juventus vs Milan væddemålstips

Vores forudsigelse for Juventus vs Milan kampen spillet i Serie A den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Juventus vs Milan?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Juventus vs Milan, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Juventus vs Milan kampen?

Udgivet i Serie A Etiket: ,