Koln vs Hertha BSC

Koln vs Hertha BSCKolnHertha BSC

⚽ 2023-05-12 – Bundesliga

 

Koln vs Hertha BSC kampprognoser

Kampen mellem Koln og Hertha BSC spilles den 2023-05-12. Dette Bundesliga møde starter kl. 18:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Baumgart der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Hertha BSC har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Koln vs Hertha BSC, tog Koln 1 sejre hjemme, mens Hertha BSC har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Koln: n/a
  • for Hertha BSC: n/a

Koln vs Hertha BSC H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Koln og Hertha BSC:

Dato Resultater
2022-11-12 Hertha BSC 2 – 0 Koln
2022-01-09 Hertha BSC 1 – 3 Koln
2021-08-15 Koln 3 – 1 Hertha BSC
2021-05-15 Hertha BSC 0 – 0 Koln

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Koln vs Hertha BSC H2H side.

Koln vs Hertha BSC Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Koln vs Hertha BSC væddemålstips

Vores forudsigelse for Koln vs Hertha BSC kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Koln vs Hertha BSC væddemålstips

Vores forudsigelse for Koln vs Hertha BSC kampen spillet i Bundesliga den 2023-05-12 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Koln vs Hertha BSC?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Koln vs Hertha BSC, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Koln vs Hertha BSC kampen?

Udgivet i Bundesliga Etiket: ,