Kroatien vs Belgien

Kroatien vs BelgienKroatienBelgien

⚽ 2022-12-01 – Verdensmesterskabet I Fodbold

 

Kroatien vs Belgien kampprognoser

Kampen mellem Kroatien og Belgien spilles den 2022-12-01. Dette Verdensmesterskabet I Fodbold møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner Z. Dalić der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Belgien har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Kroatien vs Belgien, tog Kroatien 0 sejre hjemme, mens Belgien har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Kroatien: n/a
  • for Belgien: n/a

Kroatien vs Belgien H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Kroatien og Belgien:

Dato Resultater
2021-06-06 Belgien 1 – 0 Kroatien
2013-10-11 Kroatien 1 – 2 Belgien
2012-09-11 Belgien 1 – 1 Kroatien
n/a n/a

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Kroatien vs Belgien H2H side.

Kroatien vs Belgien Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Kroatien vs Belgien væddemålstips

Vores forudsigelse for Kroatien vs Belgien kampen spillet i Verdensmesterskabet I Fodbold den 2022-12-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Kroatien vs Belgien væddemålstips

Vores forudsigelse for Kroatien vs Belgien kampen spillet i Verdensmesterskabet I Fodbold den 2022-12-01 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Kroatien vs Belgien?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Kroatien vs Belgien, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Kroatien vs Belgien kampen?

Udgivet i Verdensmesterskabet I Fodbold Etiket: ,