Leeds United vs Wolverhampton Wanderers

Leeds United vs Wolverhampton WanderersLeeds UnitedWolverhampton Wanderers

2022-08-06 – Premier League

 

Leeds United vs Wolverhampton Wanderers kampprognoser

Kampen mellem Leeds United og Wolverhampton Wanderers spilles den 2022-08-06. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Marsch der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Wolverhampton Wanderers har 0 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Leeds United og Wolverhampton Wanderers, tog Leeds United 0 sejre hjemme, mens Wolverhampton Wanderers har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Leeds United:
  • for Wolverhampton Wanderers:

Leeds United vs Wolverhampton Wanderers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Leeds United og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultater
2022-03-18 Wolverhampton Wanderers 2 – 3 Leeds United
2021-10-23 Leeds United 1 – 1 Wolverhampton Wanderers
2021-02-19 Wolverhampton Wanderers 1 – 0 Leeds United
2020-10-19 Leeds United 0 – 1 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Leeds United vs Wolverhampton Wanderers H2H side.

Leeds United vs Wolverhampton Wanderers prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Leeds United vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Leeds United vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2022-08-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Leeds United vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Leeds United vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2022-08-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 2.32 3.50 3.15 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Leeds United vs Wolverhampton Wanderers kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Leeds United – Wolverhampton Wanderers. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Leeds United vs Wolverhampton Wanderers kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,