Leicester City vs Fulham

Leicester City vs FulhamLeicester CityFulham

⚽ 2023-01-03 – Premier League

 

Leicester City vs Fulham kampprognoser

Kampen mellem Leicester City og Fulham spilles den 2023-01-03. Dette Premier League møde starter kl. 19:45 GMT. Holdet ledes af træner B. Rodgers der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Fulham har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Leicester City vs Fulham, tog Leicester City 1 sejre hjemme, mens Fulham har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Leicester City: n/a
  • for Fulham: n/a

Leicester City vs Fulham H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Leicester City og Fulham:

Dato Resultater
2021-02-03 Fulham 0 – 2 Leicester City
2020-11-30 Leicester City 1 – 2 Fulham
2019-03-09 Leicester City 3 – 1 Fulham
2018-12-05 Fulham 1 – 1 Leicester City

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Leicester City vs Fulham H2H side.

Leicester City vs Fulham Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Leicester City vs Fulham væddemålstips

Vores forudsigelse for Leicester City vs Fulham kampen spillet i Premier League den 2023-01-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Leicester City vs Fulham væddemålstips

Vores forudsigelse for Leicester City vs Fulham kampen spillet i Premier League den 2023-01-03 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Leicester City vs Fulham?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Leicester City vs Fulham, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Leicester City vs Fulham kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,