Lens vs Olympique Marseille

Lens vs Olympique MarseilleLensOlympique Marseille

⚽ 2023-05-06 – Ligue 1

 

Lens vs Olympique Marseille kampprognoser

Kampen mellem Lens og Olympique Marseille spilles den 2023-05-06. Dette Ligue 1 møde starter kl. 19:00 GMT. Holdet ledes af træner F. Haise der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Olympique Marseille har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Lens vs Olympique Marseille, tog Lens 0 sejre hjemme, mens Olympique Marseille har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Lens: n/a
  • for Olympique Marseille: n/a

Lens vs Olympique Marseille H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Lens og Olympique Marseille:

Dato Resultater
2022-10-22 Olympique Marseille 0 – 1 Lens
2022-01-22 Lens 0 – 2 Olympique Marseille
2021-09-26 Olympique Marseille 2 – 3 Lens
2021-02-03 Lens 2 – 2 Olympique Marseille

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Lens vs Olympique Marseille H2H side.

Lens vs Olympique Marseille Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Lens vs Olympique Marseille væddemålstips

Vores forudsigelse for Lens vs Olympique Marseille kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lens vs Olympique Marseille væddemålstips

Vores forudsigelse for Lens vs Olympique Marseille kampen spillet i Ligue 1 den 2023-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Lens vs Olympique Marseille?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Lens vs Olympique Marseille, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lens vs Olympique Marseille kampen?

Udgivet i Ligue 1 Etiket: ,