Lillestrøm vs Tromsø

Lillestrøm vs TromsøLillestrømTromsø

⚽ 2023-07-02 – Eliteserien

 

Lillestrøm vs Tromsø kampprognoser

Kampen mellem Lillestrøm og Tromsø spilles den 2023-07-02. Dette Eliteserien møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner G. Bakke der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Tromsø har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Lillestrøm vs Tromsø, tog Lillestrøm 0 sejre hjemme, mens Tromsø har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Lillestrøm: A. Adams(1 goals/match);
  • for Tromsø: n/a

Lillestrøm vs Tromsø H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Lillestrøm og Tromsø:

Dato Resultater
2023-03-19 Tromsø 2 – 3 Lillestrøm
2022-08-07 Lillestrøm 1 – 1 Tromsø
2022-05-29 Tromsø 2 – 2 Lillestrøm
2021-09-25 Lillestrøm 1 – 2 Tromsø

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Lillestrøm vs Tromsø H2H side.

Lillestrøm vs Tromsø Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Lillestrøm vs Tromsø væddemålstips

Vores forudsigelse for Lillestrøm vs Tromsø kampen spillet i Eliteserien den 2023-07-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lillestrøm vs Tromsø væddemålstips

Vores forudsigelse for Lillestrøm vs Tromsø kampen spillet i Eliteserien den 2023-07-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Lillestrøm vs Tromsø?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Lillestrøm vs Tromsø, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lillestrøm vs Tromsø kampen?

Udgivet i Eliteserien Etiket: ,