Los Angeles Clippers vs Boston Celtics

Los Angeles Clippers vs Boston CelticsLos Angeles ClippersBoston Celtics

🏀 2022-12-13 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Boston Celtics kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Clippers og Boston Celtics, der spilles i NBA, starter kl. 04:30 GMT-tid den 2022-12-13. Hjemmeholdet kommer med 15 sejre ud af de sidste 28 spillede kampe, mens Boston Celtics har en vinderrate på 0.778 procent fra de sidste 27 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Clippers med 1 sejre på hjemmebane, mens Boston Celtics har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Clippers en gennemsnitlig pointforskel på -1.5 point, mens Boston Celtics har en gennemsnitlig pointforskel på 7.9 point:

  • Los Angeles Clippers: 107.7 gennemsnitspoint for, 109.2 gennemsnitspoint imod
  • Boston Celtics: 120.3 gennemsnitspoint for, 112.4 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Clippers vs Boston Celtics H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Clippers og Boston Celtics:

Dato Resultater
2021-12-30 Boston Celtics 82 – 91 Los Angeles Clippers
2021-12-09 Los Angeles Clippers 114 – 111 Boston Celtics
2021-03-03 Boston Celtics 117 – 112 Los Angeles Clippers
2021-02-06 Los Angeles Clippers 115 – 119 Boston Celtics

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Clippers vs Boston Celtics-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Clippers vs Boston Celtics Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Clippers og Boston Celtics samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Clippers vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2022-12-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Clippers vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2022-12-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Clippers vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Clippers og Boston Celtics sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Clippers – Boston Celtics kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,