Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors

Los Angeles Clippers vs Golden State WarriorsLos Angeles ClippersGolden State Warriors

🏀 2023-03-16 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Clippers og Golden State Warriors, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2023-03-16. Hjemmeholdet kommer med 36 sejre ud af de sidste 69 spillede kampe, mens Golden State Warriors har en vinderrate på 0.522 procent fra de sidste 69 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Clippers med 1 sejre på hjemmebane, mens Golden State Warriors har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Clippers en gennemsnitlig pointforskel på 0 point, mens Golden State Warriors har en gennemsnitlig pointforskel på 0.7 point:

  • Los Angeles Clippers: 112.5 gennemsnitspoint for, 112.5 gennemsnitspoint imod
  • Golden State Warriors: 118.2 gennemsnitspoint for, 117.5 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Clippers og Golden State Warriors:

Dato Resultater
2023-03-03 Golden State Warriors 115 – 91 Los Angeles Clippers
2023-02-15 Los Angeles Clippers 134 – 124 Golden State Warriors
2022-11-24 Golden State Warriors 124 – 107 Los Angeles Clippers
2022-03-09 Golden State Warriors 112 – 97 Los Angeles Clippers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Clippers og Golden State Warriors samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2023-03-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors kampen, som spilles i NBA den 2023-03-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Clippers og Golden State Warriors sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Clippers – Golden State Warriors kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,