Los Angeles Clippers vs Orlando Magic

Los Angeles Clippers vs Orlando MagicLos Angeles ClippersOrlando Magic

🏀 2023-03-18 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Clippers og Orlando Magic, der spilles i NBA, starter kl. 20:00 GMT-tid den 2023-03-18. Hjemmeholdet kommer med 37 sejre ud af de sidste 70 spillede kampe, mens Orlando Magic har en vinderrate på 0.406 procent fra de sidste 69 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Clippers med 1 sejre på hjemmebane, mens Orlando Magic har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Clippers en gennemsnitlig pointforskel på 0.1 point, mens Orlando Magic har en gennemsnitlig pointforskel på -3 point:

  • Los Angeles Clippers: 112.8 gennemsnitspoint for, 112.7 gennemsnitspoint imod
  • Orlando Magic: 111.6 gennemsnitspoint for, 114.6 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Clippers og Orlando Magic:

Dato Resultater
2022-12-08 Orlando Magic – Los Angeles Clippers
2022-01-27 Orlando Magic 102 – 111 Los Angeles Clippers
2021-12-11 Los Angeles Clippers 106 – 104 Orlando Magic
2021-03-31 Los Angeles Clippers 96 – 103 Orlando Magic

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Clippers vs Orlando Magic-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Clippers og Orlando Magic samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Clippers vs Orlando Magic væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Orlando Magic kampen, som spilles i NBA den 2023-03-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Clippers vs Orlando Magic?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Clippers og Orlando Magic sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Clippers – Orlando Magic kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,