Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings

Los Angeles Clippers vs Sacramento KingsLos Angeles ClippersSacramento Kings

🏀 2023-02-25 – NBA

 

Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Clippers og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 04:30 GMT-tid den 2023-02-25. Hjemmeholdet kommer med 33 sejre ud af de sidste 61 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.561 procent fra de sidste 57 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Clippers med 1 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Clippers en gennemsnitlig pointforskel på 0.3 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 2.3 point:

  • Los Angeles Clippers: 111.4 gennemsnitspoint for, 111.1 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 119.5 gennemsnitspoint for, 117.2 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Clippers og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2022-12-03 Los Angeles Clippers 96 – 123 Sacramento Kings
2022-10-23 Sacramento Kings 109 – 111 Los Angeles Clippers
2022-04-10 Los Angeles Clippers 117 – 98 Sacramento Kings
2021-12-23 Sacramento Kings 89 – 105 Los Angeles Clippers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Clippers og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-02-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-02-25, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Clippers vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Clippers og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Clippers – Sacramento Kings kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,