Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets

Los Angeles Lakers vs Brooklyn NetsLos Angeles LakersBrooklyn Nets

🏀 2023-10-10 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Brooklyn Nets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-10-10. Hjemmeholdet kommer med 0 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens Brooklyn Nets har en vinderrate på 0.750 procent fra de sidste 4 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 1 sejre på hjemmebane, mens Brooklyn Nets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -17 point, mens Brooklyn Nets har en gennemsnitlig pointforskel på 10.0 point:

  • Los Angeles Lakers: 108 gennemsnitspoint for, 125 gennemsnitspoint imod
  • Brooklyn Nets: 96.5 gennemsnitspoint for, 86.5 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Brooklyn Nets:

Dato Resultater
2023-01-31 Brooklyn Nets 121 – 104 Los Angeles Lakers
2022-11-14 Los Angeles Lakers 116 – 103 Brooklyn Nets
2022-01-26 Brooklyn Nets 96 – 106 Los Angeles Lakers
2021-12-26 Los Angeles Lakers 115 – 122 Brooklyn Nets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Brooklyn Nets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2023-10-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets kampen, som spilles i NBA den 2023-10-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Brooklyn Nets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Brooklyn Nets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Brooklyn Nets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,