Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets

Los Angeles Lakers vs Charlotte HornetsLos Angeles LakersCharlotte Hornets

🏀 2022-12-24 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Charlotte Hornets, der spilles i NBA, starter kl. 04:30 GMT-tid den 2022-12-24. Hjemmeholdet kommer med 13 sejre ud af de sidste 31 spillede kampe, mens Charlotte Hornets har en vinderrate på 0.25 procent fra de sidste 32 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 1 sejre på hjemmebane, mens Charlotte Hornets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -2 point, mens Charlotte Hornets har en gennemsnitlig pointforskel på -7.1 point:

  • Los Angeles Lakers: 115.3 gennemsnitspoint for, 117.3 gennemsnitspoint imod
  • Charlotte Hornets: 110.6 gennemsnitspoint for, 117.7 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Charlotte Hornets:

Dato Resultater
2022-07-11 Los Angeles Lakers 86 – 89 Charlotte Hornets
2022-01-29 Charlotte Hornets 117 – 114 Los Angeles Lakers
2021-11-09 Los Angeles Lakers 126 – 123 Charlotte Hornets
2021-04-14 Charlotte Hornets 93 – 101 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Charlotte Hornets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2022-12-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets kampen, som spilles i NBA den 2022-12-24, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Charlotte Hornets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Charlotte Hornets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Charlotte Hornets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,