Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks

Los Angeles Lakers vs Dallas MavericksLos Angeles LakersDallas Mavericks

🏀 2023-01-13 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Dallas Mavericks, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2023-01-13. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 41 spillede kampe, mens Dallas Mavericks har en vinderrate på 0.548 procent fra de sidste 42 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 0 sejre på hjemmebane, mens Dallas Mavericks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -1.1 point, mens Dallas Mavericks har en gennemsnitlig pointforskel på 1.1 point:

  • Los Angeles Lakers: 116.7 gennemsnitspoint for, 117.8 gennemsnitspoint imod
  • Dallas Mavericks: 112.1 gennemsnitspoint for, 111 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Dallas Mavericks:

Dato Resultater
2022-12-25 Dallas Mavericks 124 – 115 Los Angeles Lakers
2022-07-17 Dallas Mavericks 84 – 95 Los Angeles Lakers
2022-03-30 Dallas Mavericks 128 – 110 Los Angeles Lakers
2022-03-02 Los Angeles Lakers 104 – 109 Dallas Mavericks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Dallas Mavericks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2023-01-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks kampen, som spilles i NBA den 2023-01-13, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Dallas Mavericks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Dallas Mavericks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,