Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers

Los Angeles Lakers vs Los Angeles ClippersLos Angeles LakersLos Angeles Clippers

🏀 2023-11-02 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers, der spilles i NBA, starter kl. 03:00 GMT-tid den 2023-11-02. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 4 spillede kampe, mens Los Angeles Clippers har en vinderrate på 0.667 procent fra de sidste 3 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 0 sejre på hjemmebane, mens Los Angeles Clippers har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -2.3 point, mens Los Angeles Clippers har en gennemsnitlig pointforskel på 16.6 point:

  • Los Angeles Lakers: 110 gennemsnitspoint for, 112.3 gennemsnitspoint imod
  • Los Angeles Clippers: 121.3 gennemsnitspoint for, 104.7 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers:

Dato Resultater
2023-07-17 Los Angeles Clippers 103 – 104 Los Angeles Lakers
2023-04-06 Los Angeles Clippers 125 – 118 Los Angeles Lakers
2023-01-25 Los Angeles Lakers 115 – 133 Los Angeles Clippers
2022-11-10 Los Angeles Clippers 114 – 101 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers kampen, som spilles i NBA den 2023-11-02, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Los Angeles Clippers?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Los Angeles Clippers sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,