Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks

Los Angeles Lakers vs Milwaukee BucksLos Angeles LakersMilwaukee Bucks

🏀 2023-10-16 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Milwaukee Bucks, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-10-16. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 4 spillede kampe, mens Milwaukee Bucks har en vinderrate på 0.5 procent fra de sidste 2 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 0 sejre på hjemmebane, mens Milwaukee Bucks har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -2.5 point, mens Milwaukee Bucks har en gennemsnitlig pointforskel på -1.5 point:

  • Los Angeles Lakers: 117.8 gennemsnitspoint for, 120.3 gennemsnitspoint imod
  • Milwaukee Bucks: 103.5 gennemsnitspoint for, 105 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Milwaukee Bucks:

Dato Resultater
2023-02-10 Los Angeles Lakers 106 – 115 Milwaukee Bucks
2022-12-03 Milwaukee Bucks 129 – 133 Los Angeles Lakers
2022-02-09 Los Angeles Lakers 116 – 131 Milwaukee Bucks
2021-11-18 Milwaukee Bucks 109 – 102 Los Angeles Lakers

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Milwaukee Bucks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2023-10-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks kampen, som spilles i NBA den 2023-10-16, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Milwaukee Bucks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Milwaukee Bucks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Milwaukee Bucks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,