Los Angeles Lakers vs Utah Jazz

Los Angeles Lakers vs Utah JazzLos Angeles LakersUtah Jazz

🏀 2023-11-22 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz kampprognoser

Kampen mellem Los Angeles Lakers og Utah Jazz, der spilles i NBA, starter kl. 04:00 GMT-tid den 2023-11-22. Hjemmeholdet kommer med 8 sejre ud af de sidste 14 spillede kampe, mens Utah Jazz har en vinderrate på 0.308 procent fra de sidste 13 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Los Angeles Lakers med 1 sejre på hjemmebane, mens Utah Jazz har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Los Angeles Lakers en gennemsnitlig pointforskel på -1.7 point, mens Utah Jazz har en gennemsnitlig pointforskel på -5.2 point:

  • Los Angeles Lakers: 111.9 gennemsnitspoint for, 113.6 gennemsnitspoint imod
  • Utah Jazz: 116.8 gennemsnitspoint for, 122 gennemsnitspoint imod

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Los Angeles Lakers og Utah Jazz:

Dato Resultater
2023-04-09 Los Angeles Lakers 128 – 117 Utah Jazz
2023-04-05 Utah Jazz 133 – 135 Los Angeles Lakers
2022-11-08 Utah Jazz 139 – 116 Los Angeles Lakers
2022-11-05 Los Angeles Lakers 116 – 130 Utah Jazz

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Los Angeles Lakers vs Utah Jazz-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Los Angeles Lakers og Utah Jazz samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2023-11-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Los Angeles Lakers vs Utah Jazz væddemålstips

Vores forudsigelse for Los Angeles Lakers vs Utah Jazz kampen, som spilles i NBA den 2023-11-22, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Los Angeles Lakers vs Utah Jazz?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Los Angeles Lakers og Utah Jazz sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Los Angeles Lakers – Utah Jazz kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,