Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce

Lyon-Villeurbanne vs FenerbahceLyon-VilleurbanneFenerbahce

🏀 2023-01-26 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce kampprognoser

Kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Fenerbahce, der spilles i Euroleague, starter kl. 20:00 GMT-tid den 2023-01-26. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 34 spillede kampe, mens Fenerbahce har en vinderrate på 0.750 procent fra de sidste 28 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Lyon-Villeurbanne med 1 sejre på hjemmebane, mens Fenerbahce har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Lyon-Villeurbanne en gennemsnitlig pointforskel på 8.2 point, mens Fenerbahce har en gennemsnitlig pointforskel på 11.2 point:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gennemsnitspoint for, 77.7 gennemsnitspoint imod
  • Fenerbahce: 87.1 gennemsnitspoint for, 75.9 gennemsnitspoint imod

Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Lyon-Villeurbanne og Fenerbahce:

Dato Resultater
2022-10-18 Fenerbahce 84 – 63 Lyon-Villeurbanne
2022-02-01 Fenerbahce 85 – 76 Lyon-Villeurbanne
2021-12-23 Lyon-Villeurbanne 84 – 82 Fenerbahce
2021-03-05 Lyon-Villeurbanne 86 – 90 Fenerbahce

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Lyon-Villeurbanne og Fenerbahce samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Lyon-Villeurbanne vs Fenerbahce?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Fenerbahce sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lyon-Villeurbanne – Fenerbahce kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,