Lyon-Villeurbanne vs Partizan

Lyon-Villeurbanne vs PartizanLyon-VilleurbannePartizan

🏀 2023-10-12 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Partizan kampprognoser

Kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Partizan, der spilles i Euroleague, starter kl. 18:00 GMT-tid den 2023-10-12. Hjemmeholdet kommer med 4 sejre ud af de sidste 6 spillede kampe, mens Partizan har en vinderrate på procent fra de sidste spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Lyon-Villeurbanne med 1 sejre på hjemmebane, mens Partizan har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Lyon-Villeurbanne en gennemsnitlig pointforskel på 8.5 point, mens Partizan har en gennemsnitlig pointforskel på point:

  • Lyon-Villeurbanne: 84.7 gennemsnitspoint for, 76.2 gennemsnitspoint imod
  • Partizan: gennemsnitspoint for, gennemsnitspoint imod

Lyon-Villeurbanne vs Partizan H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Lyon-Villeurbanne og Partizan:

Dato Resultater
2023-01-31 Partizan 92 – 71 Lyon-Villeurbanne
2022-12-13 Lyon-Villeurbanne 91 – 87 Partizan
n/a n/a
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Lyon-Villeurbanne vs Partizan-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Lyon-Villeurbanne og Partizan samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Partizan kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Lyon-Villeurbanne vs Partizan væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Partizan kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Lyon-Villeurbanne vs Partizan?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Partizan sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lyon-Villeurbanne – Partizan kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,