Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna

Lyon-Villeurbanne vs Virtus BolognaLyon-VilleurbanneVirtus Bologna

🏀 2023-02-03 – Euroleague

 

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna kampprognoser

Kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Virtus Bologna, der spilles i Euroleague, starter kl. 20:00 GMT-tid den 2023-02-03. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 34 spillede kampe, mens Virtus Bologna har en vinderrate på 0.867 procent fra de sidste 30 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Lyon-Villeurbanne med 0 sejre på hjemmebane, mens Virtus Bologna har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Lyon-Villeurbanne en gennemsnitlig pointforskel på 8.2 point, mens Virtus Bologna har en gennemsnitlig pointforskel på 10.1 point:

  • Lyon-Villeurbanne: 85.9 gennemsnitspoint for, 77.7 gennemsnitspoint imod
  • Virtus Bologna: 88.9 gennemsnitspoint for, 78.8 gennemsnitspoint imod

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Lyon-Villeurbanne og Virtus Bologna:

Dato Resultater
2022-11-04 Virtus Bologna 79 – 84 Lyon-Villeurbanne
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Lyon-Villeurbanne og Virtus Bologna samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna kampen, som spilles i Euroleague den 2023-02-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna væddemålstips

Vores forudsigelse for Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna kampen, som spilles i Euroleague den 2023-02-03, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Lyon-Villeurbanne vs Virtus Bologna?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Lyon-Villeurbanne og Virtus Bologna sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Lyon-Villeurbanne – Virtus Bologna kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,