Maccabi Tel Aviv vs Bayern

Maccabi Tel Aviv vs BayernMaccabi Tel AvivBayern

🏀 2023-02-23 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Bayern kampprognoser

Kampen mellem Maccabi Tel Aviv og Bayern, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:05 GMT-tid den 2023-02-23. Hjemmeholdet kommer med 14 sejre ud af de sidste 17 spillede kampe, mens Bayern har en vinderrate på 0.700 procent fra de sidste 20 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Maccabi Tel Aviv med 1 sejre på hjemmebane, mens Bayern har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Maccabi Tel Aviv en gennemsnitlig pointforskel på 16.2 point, mens Bayern har en gennemsnitlig pointforskel på 5.6 point:

  • Maccabi Tel Aviv: 93.1 gennemsnitspoint for, 76.9 gennemsnitspoint imod
  • Bayern: 82.5 gennemsnitspoint for, 76.9 gennemsnitspoint imod

Maccabi Tel Aviv vs Bayern H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Maccabi Tel Aviv og Bayern:

Dato Resultater
2022-12-02 Bayern 98 – 89 Maccabi Tel Aviv
2022-02-03 Bayern 70 – 52 Maccabi Tel Aviv
2021-09-30 Maccabi Tel Aviv 69 – 68 Bayern
2021-02-25 Bayern 72 – 70 Maccabi Tel Aviv

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Maccabi Tel Aviv vs Bayern-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Maccabi Tel Aviv vs Bayern Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Maccabi Tel Aviv og Bayern samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Maccabi Tel Aviv vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Maccabi Tel Aviv vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2023-02-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Maccabi Tel Aviv vs Bayern væddemålstips

Vores forudsigelse for Maccabi Tel Aviv vs Bayern kampen, som spilles i Euroleague den 2023-02-23, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Maccabi Tel Aviv vs Bayern?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Maccabi Tel Aviv og Bayern sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Maccabi Tel Aviv – Bayern kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,