Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid

Maccabi Tel Aviv vs Real MadridMaccabi Tel AvivReal Madrid

🏀 2023-11-28 – Euroleague

 

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid kampprognoser

Kampen mellem Maccabi Tel Aviv og Real Madrid, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:15 GMT-tid den 2023-11-28. Hjemmeholdet kommer med 19 sejre ud af de sidste 22 spillede kampe, mens Real Madrid har en vinderrate på 0.909 procent fra de sidste 11 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Maccabi Tel Aviv med 1 sejre på hjemmebane, mens Real Madrid har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Maccabi Tel Aviv en gennemsnitlig pointforskel på 16.3 point, mens Real Madrid har en gennemsnitlig pointforskel på 10.8 point:

  • Maccabi Tel Aviv: 92.5 gennemsnitspoint for, 76.2 gennemsnitspoint imod
  • Real Madrid: 91.0 gennemsnitspoint for, 80.2 gennemsnitspoint imod

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Maccabi Tel Aviv og Real Madrid:

Dato Resultater
2023-04-13 Maccabi Tel Aviv 100 – 96 Real Madrid
2023-01-06 Real Madrid 98 – 65 Maccabi Tel Aviv
2022-04-26 Maccabi Tel Aviv 76 – 87 Real Madrid
2022-04-22 Real Madrid 95 – 66 Maccabi Tel Aviv

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Maccabi Tel Aviv og Real Madrid samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid væddemålstips

Vores forudsigelse for Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid kampen, som spilles i Euroleague den 2023-11-28, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Maccabi Tel Aviv vs Real Madrid?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Maccabi Tel Aviv og Real Madrid sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Maccabi Tel Aviv – Real Madrid kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,