Mallorca vs Atletico Madrid

Mallorca vs Atletico MadridMallorcaAtletico Madrid

2022-11-09 – La Liga

 

Mallorca vs Atletico Madrid kampprognoser

Kampen mellem Mallorca og Atletico Madrid spilles den 2022-11-09. Dette La Liga møde starter kl. 20:30 GMT. Holdet ledes af træner J. Aguirre der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Atletico Madrid har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Mallorca og Atletico Madrid, tog Mallorca 1 sejre hjemme, mens Atletico Madrid har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Mallorca:
  • for Atletico Madrid:

Mallorca vs Atletico Madrid H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Mallorca og Atletico Madrid:

Dato Resultater
2022-04-09 Mallorca 1 – 0 Atletico Madrid
2021-12-04 Atletico Madrid 1 – 2 Mallorca
2020-07-03 Atletico Madrid 3 – 0 Mallorca
2019-09-25 Mallorca 0 – 2 Atletico Madrid

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Mallorca vs Atletico Madrid H2H side.

Mallorca vs Atletico Madrid prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Mallorca vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Mallorca vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2022-11-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Mallorca vs Atletico Madrid væddemåltips

Vores forudsigelse for Mallorca vs Atletico Madrid kampen spillet i La Liga den 2022-11-09 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.60 3.40 2.15 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Mallorca vs Atletico Madrid kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Mallorca – Atletico Madrid. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Mallorca vs Atletico Madrid kampen?

Udgivet i La Liga Etiket: ,