Manchester City vs Leeds United

Manchester City vs Leeds UnitedManchester CityLeeds United

⚽ 2023-05-06 – Premier League

 

Manchester City vs Leeds United kampprognoser

Kampen mellem Manchester City og Leeds United spilles den 2023-05-06. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner Pep Guardiola der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Leeds United har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Manchester City vs Leeds United, tog Manchester City 1 sejre hjemme, mens Leeds United har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Manchester City: E. Haaland(1.13 goals/match);
  • for Leeds United: n/a

Manchester City vs Leeds United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Manchester City og Leeds United:

Dato Resultater
2022-12-28 Leeds United 1 – 3 Manchester City
2022-04-30 Leeds United 0 – 4 Manchester City
2021-12-14 Manchester City 7 – 0 Leeds United
2021-04-10 Manchester City 1 – 2 Leeds United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Manchester City vs Leeds United H2H side.

Manchester City vs Leeds United Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Manchester City vs Leeds United væddemålstips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Leeds United kampen spillet i Premier League den 2023-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Manchester City vs Leeds United væddemålstips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Leeds United kampen spillet i Premier League den 2023-05-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Manchester City vs Leeds United?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Manchester City vs Leeds United, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Manchester City vs Leeds United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,