Manchester City vs Manchester United

Manchester City vs Manchester UnitedManchester CityManchester United

2022-10-02 – Premier League

 

Manchester City vs Manchester United kampprognoser

Kampen mellem Manchester City og Manchester United spilles den 2022-10-02. Dette Premier League møde starter kl. 13:00 GMT. Holdet ledes af træner Pep Guardiola der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Manchester United har 4 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Manchester City og Manchester United, tog Manchester City 1 sejre hjemme, mens Manchester United har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Manchester City:
  • for Manchester United:

Manchester City vs Manchester United H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Manchester City og Manchester United:

Dato Resultater
2022-03-06 Manchester City 4 – 1 Manchester United
2021-11-06 Manchester United 0 – 2 Manchester City
2021-03-07 Manchester City 0 – 2 Manchester United
2021-01-06 Manchester United 0 – 2 Manchester City

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Manchester City vs Manchester United H2H side.

Manchester City vs Manchester United prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Manchester City vs Manchester United væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2022-10-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Manchester City vs Manchester United væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Manchester United kampen spillet i Premier League den 2022-10-02 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.37 5.40 8.60 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Manchester City vs Manchester United kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Manchester City – Manchester United. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Manchester City vs Manchester United kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,