Manchester City vs Wolverhampton Wanderers

Manchester City vs Wolverhampton WanderersManchester CityWolverhampton Wanderers

2021-12-11 – Premier League

 

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers kampprognoser

Kampen mellem Manchester City og Wolverhampton Wanderers spilles den 2021-12-11. Dette Premier League møde starter kl. 12:30 GMT. Holdet ledes af træner Guardiola der kommer med 4 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Wolverhampton Wanderers har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Manchester City og Wolverhampton Wanderers, tog Manchester City 1 sejre hjemme, mens Wolverhampton Wanderers har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Manchester City:
  • for Wolverhampton Wanderers:

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Manchester City og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultater
2021-03-02 Manchester City 4 – 1 Wolverhampton Wanderers
2020-09-21 Wolverhampton Wanderers 1 – 3 Manchester City
2019-12-27 Wolverhampton Wanderers 3 – 2 Manchester City
2019-10-06 Manchester City 0 – 2 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Manchester City vs Wolverhampton Wanderers H2H side.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-12-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Manchester City vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester City vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-12-11 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.16 8.10 22.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Manchester City vs Wolverhampton Wanderers kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Manchester City – Wolverhampton Wanderers. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Manchester City vs Wolverhampton Wanderers kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,