Manchester United vs AFC Bournemouth

Manchester United vs AFC BournemouthManchester UnitedAFC Bournemouth

2018-12-30 – Premier League

 

Manchester United vs AFC Bournemouth kampprognoser

Kampen mellem Manchester United og AFC Bournemouth spilles den 2018-12-30. Dette Premier League møde starter kl. 16:30 GMT. Holdet ledes af træner O. Solskjær der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens AFC Bournemouth har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Manchester United og AFC Bournemouth, tog Manchester United 1 sejre hjemme, mens AFC Bournemouth har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Manchester United:
  • for AFC Bournemouth:

Manchester United vs AFC Bournemouth H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Manchester United og AFC Bournemouth:

Dato Resultater
2018-11-03 AFC Bournemouth 1 – 2 Manchester United
2018-04-18 AFC Bournemouth 0 – 2 Manchester United
2017-12-13 Manchester United 1 – 0 AFC Bournemouth
2017-03-04 Manchester United 1 – 1 AFC Bournemouth

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Manchester United vs AFC Bournemouth H2H side.

Manchester United vs AFC Bournemouth prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Manchester United vs AFC Bournemouth væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester United vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2018-12-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Manchester United vs AFC Bournemouth væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester United vs AFC Bournemouth kampen spillet i Premier League den 2018-12-30 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.37 5.45 9.00 Bet Nu
betsafe 1.38 5.40 9.00 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Manchester United vs AFC Bournemouth kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Manchester United – AFC Bournemouth. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Manchester United vs AFC Bournemouth kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,