Manchester United vs Fulham

Manchester United vs FulhamManchester UnitedFulham

⚽ 2023-05-28 – Premier League

 

Manchester United vs Fulham kampprognoser

Kampen mellem Manchester United og Fulham spilles den 2023-05-28. Dette Premier League møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner E. ten Hag der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Fulham har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Manchester United vs Fulham, tog Manchester United 1 sejre hjemme, mens Fulham har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Manchester United: n/a
  • for Fulham: n/a

Manchester United vs Fulham H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Manchester United og Fulham:

Dato Resultater
2023-03-19 Manchester United 3 – 1 Fulham
2022-11-13 Fulham 1 – 2 Manchester United
2021-05-18 Manchester United 1 – 1 Fulham
2021-01-20 Fulham 1 – 2 Manchester United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Manchester United vs Fulham H2H side.

Manchester United vs Fulham Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Manchester United vs Fulham væddemålstips

Vores forudsigelse for Manchester United vs Fulham kampen spillet i Premier League den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Manchester United vs Fulham væddemålstips

Vores forudsigelse for Manchester United vs Fulham kampen spillet i Premier League den 2023-05-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Manchester United vs Fulham?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Manchester United vs Fulham, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Manchester United vs Fulham kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,