Manchester United vs Manchester City

Manchester United vs Manchester CityManchester UnitedManchester City

2021-11-06 – Premier League

 

Manchester United vs Manchester City kampprognoser

Kampen mellem Manchester United og Manchester City spilles den 2021-11-06. Dette Premier League møde starter kl. 12:30 GMT. Holdet ledes af træner O. Solskjær der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Manchester City har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Manchester United og Manchester City, tog Manchester United 1 sejre hjemme, mens Manchester City har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Manchester United:
  • for Manchester City:

Manchester United vs Manchester City H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Manchester United og Manchester City:

Dato Resultater
2021-03-07 Manchester City 0 – 2 Manchester United
2021-01-06 Manchester United 0 – 2 Manchester City
2020-12-12 Manchester United 0 – 0 Manchester City
2020-03-08 Manchester United 2 – 0 Manchester City

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Manchester United vs Manchester City H2H side.

Manchester United vs Manchester City prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Manchester United vs Manchester City væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester United vs Manchester City kampen spillet i Premier League den 2021-11-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Manchester United vs Manchester City væddemåltips

Vores forudsigelse for Manchester United vs Manchester City kampen spillet i Premier League den 2021-11-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 4.65 4.15 1.73 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Manchester United vs Manchester City kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Manchester United – Manchester City. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Manchester United vs Manchester City kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,