Mariehamn vs Lahti

Mariehamn vs LahtiMariehamnLahti

⚽ 2023-10-08 – Veikkausliiga

 

Mariehamn vs Lahti kampprognoser

Kampen mellem Mariehamn og Lahti spilles den 2023-10-08. Dette Veikkausliiga møde starter kl. 12:00 GMT. Holdet ledes af træner der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Lahti har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Mariehamn vs Lahti, tog Mariehamn 1 sejre hjemme, mens Lahti har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Mariehamn: n/a
  • for Lahti: n/a

Mariehamn vs Lahti H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Mariehamn og Lahti:

Dato Resultater
2023-07-23 Lahti 0 – 2 Mariehamn
2023-04-16 Mariehamn 2 – 3 Lahti
2022-09-18 Mariehamn 6 – 0 Lahti
2022-08-26 Lahti 0 – 2 Mariehamn

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Mariehamn vs Lahti H2H side.

Mariehamn vs Lahti Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Mariehamn vs Lahti væddemålstips

Vores forudsigelse for Mariehamn vs Lahti kampen spillet i Veikkausliiga den 2023-10-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Mariehamn vs Lahti væddemålstips

Vores forudsigelse for Mariehamn vs Lahti kampen spillet i Veikkausliiga den 2023-10-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Mariehamn vs Lahti?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Mariehamn vs Lahti, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Mariehamn vs Lahti kampen?

Udgivet i Veikkausliiga Etiket: ,