Memphis Grizzlies vs Boston Celtics

Memphis Grizzlies vs Boston CelticsMemphis GrizzliesBoston Celtics

🏀 2023-11-20 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics kampprognoser

Kampen mellem Memphis Grizzlies og Boston Celtics, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-11-20. Hjemmeholdet kommer med 2 sejre ud af de sidste 11 spillede kampe, mens Boston Celtics har en vinderrate på 0.833 procent fra de sidste 12 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Memphis Grizzlies med 0 sejre på hjemmebane, mens Boston Celtics har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Memphis Grizzlies en gennemsnitlig pointforskel på -7.4 point, mens Boston Celtics har en gennemsnitlig pointforskel på 12.5 point:

  • Memphis Grizzlies: 108.5 gennemsnitspoint for, 115.9 gennemsnitspoint imod
  • Boston Celtics: 118.4 gennemsnitspoint for, 105.9 gennemsnitspoint imod

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Memphis Grizzlies og Boston Celtics:

Dato Resultater
2023-02-12 Boston Celtics 119 – 109 Memphis Grizzlies
2022-11-08 Memphis Grizzlies 106 – 109 Boston Celtics
2022-07-14 Boston Celtics 108 – 91 Memphis Grizzlies
2022-04-11 Memphis Grizzlies 110 – 139 Boston Celtics

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Memphis Grizzlies vs Boston Celtics-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Memphis Grizzlies og Boston Celtics samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-11-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Memphis Grizzlies vs Boston Celtics væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Boston Celtics kampen, som spilles i NBA den 2023-11-20, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Memphis Grizzlies vs Boston Celtics?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Memphis Grizzlies og Boston Celtics sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Memphis Grizzlies – Boston Celtics kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,