Memphis Grizzlies vs Miami Heat

Memphis Grizzlies vs Miami HeatMemphis GrizzliesMiami Heat

🏀 2023-11-09 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs Miami Heat kampprognoser

Kampen mellem Memphis Grizzlies og Miami Heat, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-11-09. Hjemmeholdet kommer med 1 sejre ud af de sidste 7 spillede kampe, mens Miami Heat har en vinderrate på 0.429 procent fra de sidste 7 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Memphis Grizzlies med 1 sejre på hjemmebane, mens Miami Heat har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Memphis Grizzlies en gennemsnitlig pointforskel på -6.7 point, mens Miami Heat har en gennemsnitlig pointforskel på -3.9 point:

  • Memphis Grizzlies: 108.3 gennemsnitspoint for, 115 gennemsnitspoint imod
  • Miami Heat: 107.4 gennemsnitspoint for, 111.3 gennemsnitspoint imod

Memphis Grizzlies vs Miami Heat H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Memphis Grizzlies og Miami Heat:

Dato Resultater
2023-10-15 Miami Heat 132 – 124 Memphis Grizzlies
2023-03-15 Miami Heat 138 – 119 Memphis Grizzlies
2022-12-06 Memphis Grizzlies 101 – 93 Miami Heat
2022-10-08 Memphis Grizzlies 108 – 111 Miami Heat

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Memphis Grizzlies vs Miami Heat-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Memphis Grizzlies vs Miami Heat Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Memphis Grizzlies og Miami Heat samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Memphis Grizzlies vs Miami Heat væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Miami Heat kampen, som spilles i NBA den 2023-11-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Memphis Grizzlies vs Miami Heat væddemålstips

Vores forudsigelse for Memphis Grizzlies vs Miami Heat kampen, som spilles i NBA den 2023-11-09, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Memphis Grizzlies vs Miami Heat?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Memphis Grizzlies og Miami Heat sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Memphis Grizzlies – Miami Heat kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,