Miami Heat vs Washington Wizards

Miami Heat vs Washington WizardsMiami HeatWashington Wizards

🏀 2023-11-04 – NBA

 

Miami Heat vs Washington Wizards kampprognoser

Kampen mellem Miami Heat og Washington Wizards, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-11-04. Hjemmeholdet kommer med 1 sejre ud af de sidste 5 spillede kampe, mens Washington Wizards har en vinderrate på 0.25 procent fra de sidste 4 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Miami Heat med 2 sejre på hjemmebane, mens Washington Wizards har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Miami Heat en gennemsnitlig pointforskel på -7 point, mens Washington Wizards har en gennemsnitlig pointforskel på -11 point:

  • Miami Heat: 104.6 gennemsnitspoint for, 111.6 gennemsnitspoint imod
  • Washington Wizards: 115.3 gennemsnitspoint for, 126.3 gennemsnitspoint imod

Miami Heat vs Washington Wizards H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Miami Heat og Washington Wizards:

Dato Resultater
2023-04-08 Washington Wizards 114 – 108 Miami Heat
2022-11-26 Miami Heat 110 – 107 Washington Wizards
2022-11-24 Miami Heat 113 – 105 Washington Wizards
2022-11-19 Washington Wizards – Miami Heat

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Miami Heat vs Washington Wizards-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Miami Heat vs Washington Wizards Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Miami Heat og Washington Wizards samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Miami Heat vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Miami Heat vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2023-11-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Miami Heat vs Washington Wizards væddemålstips

Vores forudsigelse for Miami Heat vs Washington Wizards kampen, som spilles i NBA den 2023-11-04, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Miami Heat vs Washington Wizards?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Miami Heat og Washington Wizards sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Miami Heat – Washington Wizards kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,