Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets

Milwaukee Bucks vs Denver NuggetsMilwaukee BucksDenver Nuggets

🏀 2023-01-26 – NBA

 

Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets kampprognoser

Kampen mellem Milwaukee Bucks og Denver Nuggets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-01-26. Hjemmeholdet kommer med 30 sejre ud af de sidste 47 spillede kampe, mens Denver Nuggets har en vinderrate på 0.702 procent fra de sidste 47 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Milwaukee Bucks med 0 sejre på hjemmebane, mens Denver Nuggets har 2 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Milwaukee Bucks en gennemsnitlig pointforskel på 1.4 point, mens Denver Nuggets har en gennemsnitlig pointforskel på 4.3 point:

  • Milwaukee Bucks: 113.2 gennemsnitspoint for, 111.8 gennemsnitspoint imod
  • Denver Nuggets: 117.2 gennemsnitspoint for, 112.9 gennemsnitspoint imod

Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Milwaukee Bucks og Denver Nuggets:

Dato Resultater
2022-01-31 Milwaukee Bucks 100 – 136 Denver Nuggets
2021-11-27 Denver Nuggets 109 – 120 Milwaukee Bucks
2021-08-16 Denver Nuggets 94 – 87 Milwaukee Bucks
2021-03-03 Milwaukee Bucks 97 – 128 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Milwaukee Bucks og Denver Nuggets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Milwaukee Bucks vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Milwaukee Bucks og Denver Nuggets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Milwaukee Bucks – Denver Nuggets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,