Monaco vs Maccabi Tel Aviv

Monaco vs Maccabi Tel AvivMonacoMaccabi Tel Aviv

🏀 2023-10-26 – Euroleague

 

Monaco vs Maccabi Tel Aviv kampprognoser

Kampen mellem Monaco og Maccabi Tel Aviv, der spilles i Euroleague, starter kl. 19:00 GMT-tid den 2023-10-26. Hjemmeholdet kommer med 8 sejre ud af de sidste 8 spillede kampe, mens Maccabi Tel Aviv har en vinderrate på 0.864 procent fra de sidste 22 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Monaco med 2 sejre på hjemmebane, mens Maccabi Tel Aviv har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Monaco en gennemsnitlig pointforskel på 13.2 point, mens Maccabi Tel Aviv har en gennemsnitlig pointforskel på 16.3 point:

  • Monaco: 83.0 gennemsnitspoint for, 69.8 gennemsnitspoint imod
  • Maccabi Tel Aviv: 92.5 gennemsnitspoint for, 76.2 gennemsnitspoint imod

Monaco vs Maccabi Tel Aviv H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Monaco og Maccabi Tel Aviv:

Dato Resultater
2023-05-10 Monaco 97 – 86 Maccabi Tel Aviv
2023-05-04 Maccabi Tel Aviv 104 – 69 Monaco
2023-05-02 Maccabi Tel Aviv 78 – 83 Monaco
2023-04-27 Monaco 86 – 74 Maccabi Tel Aviv

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Monaco vs Maccabi Tel Aviv-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Monaco vs Maccabi Tel Aviv Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Monaco og Maccabi Tel Aviv samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Monaco vs Maccabi Tel Aviv væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Maccabi Tel Aviv kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Monaco vs Maccabi Tel Aviv væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Maccabi Tel Aviv kampen, som spilles i Euroleague den 2023-10-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Monaco vs Maccabi Tel Aviv?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Monaco og Maccabi Tel Aviv sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Monaco – Maccabi Tel Aviv kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,