Monaco vs Olimpia Milano

Monaco vs Olimpia MilanoMonacoOlimpia Milano

🏀 2023-01-26 – Euroleague

 

Monaco vs Olimpia Milano kampprognoser

Kampen mellem Monaco og Olimpia Milano, der spilles i Euroleague, starter kl. 20:00 GMT-tid den 2023-01-26. Hjemmeholdet kommer med 25 sejre ud af de sidste 34 spillede kampe, mens Olimpia Milano har en vinderrate på 0.800 procent fra de sidste 30 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Monaco med 0 sejre på hjemmebane, mens Olimpia Milano har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Monaco en gennemsnitlig pointforskel på 6.4 point, mens Olimpia Milano har en gennemsnitlig pointforskel på 10.4 point:

  • Monaco: 86.8 gennemsnitspoint for, 80.4 gennemsnitspoint imod
  • Olimpia Milano: 82.2 gennemsnitspoint for, 71.8 gennemsnitspoint imod

Monaco vs Olimpia Milano H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Monaco og Olimpia Milano:

Dato Resultater
2022-12-23 Olimpia Milano 79 – 71 Monaco
2022-03-31 Olimpia Milano 63 – 72 Monaco
2021-12-10 Monaco 65 – 71 Olimpia Milano
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Monaco vs Olimpia Milano-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Monaco vs Olimpia Milano Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Monaco og Olimpia Milano samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Monaco vs Olimpia Milano væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Olimpia Milano kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Monaco vs Olimpia Milano væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Olimpia Milano kampen, som spilles i Euroleague den 2023-01-26, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Monaco vs Olimpia Milano?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Monaco og Olimpia Milano sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Monaco – Olimpia Milano kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,