Monaco vs Panathinaikos

Monaco vs PanathinaikosMonacoPanathinaikos

🏀 2023-03-08 – Euroleague

 

Monaco vs Panathinaikos kampprognoser

Kampen mellem Monaco og Panathinaikos, der spilles i Euroleague, starter kl. 20:00 GMT-tid den 2023-03-08. Hjemmeholdet kommer med 18 sejre ud af de sidste 22 spillede kampe, mens Panathinaikos har en vinderrate på 0.875 procent fra de sidste 16 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi Monaco med 1 sejre på hjemmebane, mens Panathinaikos har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har Monaco en gennemsnitlig pointforskel på 9.6 point, mens Panathinaikos har en gennemsnitlig pointforskel på 15.2 point:

  • Monaco: 90.4 gennemsnitspoint for, 80.8 gennemsnitspoint imod
  • Panathinaikos: 84.3 gennemsnitspoint for, 69.1 gennemsnitspoint imod

Monaco vs Panathinaikos H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem Monaco og Panathinaikos:

Dato Resultater
2022-10-21 Panathinaikos 80 – 83 Monaco
2022-02-01 Panathinaikos 83 – 91 Monaco
2021-09-30 Monaco 75 – 63 Panathinaikos
n/a n/a

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for Monaco vs Panathinaikos-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

Monaco vs Panathinaikos Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem Monaco og Panathinaikos samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

Monaco vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Monaco vs Panathinaikos væddemålstips

Vores forudsigelse for Monaco vs Panathinaikos kampen, som spilles i Euroleague den 2023-03-08, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på Monaco vs Panathinaikos?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem Monaco og Panathinaikos sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Monaco – Panathinaikos kampen?

Udgivet i Euroleague Etiket: ,