New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets

New Orleans Pelicans vs Denver NuggetsNew Orleans PelicansDenver Nuggets

🏀 2023-11-18 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Denver Nuggets, der spilles i NBA, starter kl. 02:00 GMT-tid den 2023-11-18. Hjemmeholdet kommer med 5 sejre ud af de sidste 11 spillede kampe, mens Denver Nuggets har en vinderrate på 0.818 procent fra de sidste 11 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 0 sejre på hjemmebane, mens Denver Nuggets har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på -4.5 point, mens Denver Nuggets har en gennemsnitlig pointforskel på 8.2 point:

  • New Orleans Pelicans: 111.1 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod
  • Denver Nuggets: 114.5 gennemsnitspoint for, 106.3 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Denver Nuggets:

Dato Resultater
2023-11-07 Denver Nuggets 134 – 116 New Orleans Pelicans
2023-03-31 Denver Nuggets 88 – 107 New Orleans Pelicans
2023-02-01 Denver Nuggets 122 – 113 New Orleans Pelicans
2023-01-25 New Orleans Pelicans 98 – 99 Denver Nuggets

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Denver Nuggets samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets kampen, som spilles i NBA den 2023-11-18, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Denver Nuggets?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Denver Nuggets sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Denver Nuggets kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,