New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves

New Orleans Pelicans vs Minnesota TimberwolvesNew Orleans PelicansMinnesota Timberwolves

🏀 2023-11-19 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-11-19. Hjemmeholdet kommer med 5 sejre ud af de sidste 11 spillede kampe, mens Minnesota Timberwolves har en vinderrate på 0.727 procent fra de sidste 11 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 0 sejre på hjemmebane, mens Minnesota Timberwolves har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på -4.5 point, mens Minnesota Timberwolves har en gennemsnitlig pointforskel på 6.6 point:

  • New Orleans Pelicans: 111.1 gennemsnitspoint for, 115.6 gennemsnitspoint imod
  • Minnesota Timberwolves: 112.2 gennemsnitspoint for, 105.6 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves:

Dato Resultater
2023-11-09 Minnesota Timberwolves 122 – 101 New Orleans Pelicans
2023-07-07 Minnesota Timberwolves 102 – 88 New Orleans Pelicans
2023-04-09 Minnesota Timberwolves 113 – 108 New Orleans Pelicans
2023-01-26 New Orleans Pelicans 102 – 111 Minnesota Timberwolves

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2023-11-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves kampen, som spilles i NBA den 2023-11-19, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Minnesota Timberwolves?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Minnesota Timberwolves sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Minnesota Timberwolves kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,