New Orleans Pelicans vs New York Knicks

New Orleans Pelicans vs New York KnicksNew Orleans PelicansNew York Knicks

🏀 2023-10-29 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs New York Knicks kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og New York Knicks, der spilles i NBA, starter kl. 00:00 GMT-tid den 2023-10-29. Hjemmeholdet kommer med 1 sejre ud af de sidste 1 spillede kampe, mens New York Knicks har en vinderrate på 0 procent fra de sidste 1 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 1 sejre på hjemmebane, mens New York Knicks har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 7 point, mens New York Knicks har en gennemsnitlig pointforskel på -4 point:

  • New Orleans Pelicans: 111 gennemsnitspoint for, 104 gennemsnitspoint imod
  • New York Knicks: 104 gennemsnitspoint for, 108 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs New York Knicks H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og New York Knicks:

Dato Resultater
2023-04-08 New Orleans Pelicans 113 – 105 New York Knicks
2023-02-26 New York Knicks 128 – 106 New Orleans Pelicans
2022-01-21 New York Knicks 91 – 102 New Orleans Pelicans
2021-10-31 New Orleans Pelicans 117 – 123 New York Knicks

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs New York Knicks-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs New York Knicks Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og New York Knicks samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs New York Knicks væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs New York Knicks kampen, som spilles i NBA den 2023-10-29, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs New York Knicks?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og New York Knicks sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – New York Knicks kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,