New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City ThunderNew Orleans PelicansOklahoma City Thunder

🏀 2023-03-12 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Oklahoma City Thunder, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2023-03-12. Hjemmeholdet kommer med 32 sejre ud af de sidste 66 spillede kampe, mens Oklahoma City Thunder har en vinderrate på 0.47 procent fra de sidste 66 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 2 sejre på hjemmebane, mens Oklahoma City Thunder har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 0.7 point, mens Oklahoma City Thunder har en gennemsnitlig pointforskel på 1.2 point:

  • New Orleans Pelicans: 114.1 gennemsnitspoint for, 113.4 gennemsnitspoint imod
  • Oklahoma City Thunder: 118.2 gennemsnitspoint for, 117 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Oklahoma City Thunder:

Dato Resultater
2023-02-14 Oklahoma City Thunder 100 – 103 New Orleans Pelicans
2022-12-24 Oklahoma City Thunder – New Orleans Pelicans
2022-11-29 New Orleans Pelicans 105 – 101 Oklahoma City Thunder
2022-07-17 New Orleans Pelicans 107 – 71 Oklahoma City Thunder

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Oklahoma City Thunder samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2023-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder kampen, som spilles i NBA den 2023-03-12, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Oklahoma City Thunder?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Oklahoma City Thunder sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,