New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns

New Orleans Pelicans vs Phoenix SunsNew Orleans PelicansPhoenix Suns

🏀 2022-12-10 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Phoenix Suns, der spilles i NBA, starter kl. 02:30 GMT-tid den 2022-12-10. Hjemmeholdet kommer med 16 sejre ud af de sidste 24 spillede kampe, mens Phoenix Suns har en vinderrate på 0.64 procent fra de sidste 25 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 1 sejre på hjemmebane, mens Phoenix Suns har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 6.9 point, mens Phoenix Suns har en gennemsnitlig pointforskel på 5.9 point:

  • New Orleans Pelicans: 116.7 gennemsnitspoint for, 109.8 gennemsnitspoint imod
  • Phoenix Suns: 115.8 gennemsnitspoint for, 109.9 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Phoenix Suns:

Dato Resultater
2022-10-29 Phoenix Suns 124 – 111 New Orleans Pelicans
2022-04-29 New Orleans Pelicans 109 – 115 Phoenix Suns
2022-04-27 Phoenix Suns 112 – 97 New Orleans Pelicans
2022-04-25 New Orleans Pelicans 118 – 103 Phoenix Suns

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Phoenix Suns samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns kampen, som spilles i NBA den 2022-12-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns kampen, som spilles i NBA den 2022-12-10, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Phoenix Suns?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Phoenix Suns sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Phoenix Suns kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,