New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings

New Orleans Pelicans vs Sacramento KingsNew Orleans PelicansSacramento Kings

🏀 2023-02-06 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings kampprognoser

Kampen mellem New Orleans Pelicans og Sacramento Kings, der spilles i NBA, starter kl. 01:00 GMT-tid den 2023-02-06. Hjemmeholdet kommer med 26 sejre ud af de sidste 53 spillede kampe, mens Sacramento Kings har en vinderrate på 0.569 procent fra de sidste 51 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New Orleans Pelicans med 1 sejre på hjemmebane, mens Sacramento Kings har 1 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New Orleans Pelicans en gennemsnitlig pointforskel på 1.2 point, mens Sacramento Kings har en gennemsnitlig pointforskel på 3 point:

  • New Orleans Pelicans: 114.8 gennemsnitspoint for, 113.6 gennemsnitspoint imod
  • Sacramento Kings: 119.2 gennemsnitspoint for, 116.2 gennemsnitspoint imod

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New Orleans Pelicans og Sacramento Kings:

Dato Resultater
2022-04-06 Sacramento Kings 109 – 123 New Orleans Pelicans
2022-03-03 New Orleans Pelicans 125 – 95 Sacramento Kings
2021-11-04 Sacramento Kings 112 – 99 New Orleans Pelicans
2021-10-30 New Orleans Pelicans 109 – 113 Sacramento Kings

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New Orleans Pelicans og Sacramento Kings samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings væddemålstips

Vores forudsigelse for New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings kampen, som spilles i NBA den 2023-02-06, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New Orleans Pelicans og Sacramento Kings sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New Orleans Pelicans – Sacramento Kings kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,