New York Knicks vs San Antonio Spurs

New York Knicks vs San Antonio SpursNew York KnicksSan Antonio Spurs

🏀 2023-01-05 – NBA

 

New York Knicks vs San Antonio Spurs kampprognoser

Kampen mellem New York Knicks og San Antonio Spurs, der spilles i NBA, starter kl. 01:30 GMT-tid den 2023-01-05. Hjemmeholdet kommer med 20 sejre ud af de sidste 38 spillede kampe, mens San Antonio Spurs har en vinderrate på 0.324 procent fra de sidste 37 spillede kampe.

Når det drejser sig om til de seneste 4 møder mellem de to hold, har vi New York Knicks med 2 sejre på hjemmebane, mens San Antonio Spurs har 0 sejre, når de har spillet ude.

For indeværende sæson har New York Knicks en gennemsnitlig pointforskel på 2.8 point, mens San Antonio Spurs har en gennemsnitlig pointforskel på -9.4 point:

  • New York Knicks: 114.1 gennemsnitspoint for, 111.3 gennemsnitspoint imod
  • San Antonio Spurs: 111.6 gennemsnitspoint for, 121 gennemsnitspoint imod

New York Knicks vs San Antonio Spurs H2H resultater

Tabellen nedenfor viser resultaterne af de seneste 5 hpld mod hold kampe mellem New York Knicks og San Antonio Spurs:

Dato Resultater
2022-12-30 San Antonio Spurs 122 – 115 New York Knicks
2022-01-11 New York Knicks 111 – 96 San Antonio Spurs
2021-12-08 San Antonio Spurs 109 – 121 New York Knicks
2021-05-14 New York Knicks 102 – 98 San Antonio Spurs

Udover de endelige resultater i disse kampe, kan du tjekke flere hold mod hold data for New York Knicks vs San Antonio Spurs-kampen med den aktuelle holdform og opstilling.

New York Knicks vs San Antonio Spurs Forudsigelser

Med et hurtigt kig over de tidligere hold mod hold resultater mellem New York Knicks og San Antonio Spurs samt vinderraterne for hvert hold, kan vi beregne en sandsynlighed for matchvinderen af denne basketballkamp.

New York Knicks vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2023-01-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

New York Knicks vs San Antonio Spurs væddemålstips

Vores forudsigelse for New York Knicks vs San Antonio Spurs kampen, som spilles i NBA den 2023-01-05, er baseret på formulardataene for hvert enkelt hold samt hold mod hold statistikker. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores væddemålstips for kampen.

Vi anbefaler, at du tjekker mere dybdegående statistikker og danner din egen mening, før du beslutter dig for en kampvinder til væddemålsformål. Det er bedst at tjekke statistikken selv med data leveret af BasketballStats247.com og vælge de bedste væddemålsmuligheder.

Hvor kan du spille på New York Knicks vs San Antonio Spurs?

Nedenfor har vi listet et par anbefalede hjemmesider, hvor du kan placere væddemål på kampvinderen i kampen mellem New York Knicks og San Antonio Spurs sammen med nogle andre væddemålsmarkeder som over/under, halvtidsvinder og så videre:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Vores anbefaling af disse operatører er baseret på brugeranmeldelser og brancheerfaring. Oven i dette tilbyder disse bookmakere registreringsbonusser til nye brugere, og de er gode til at satse på andre sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og mere end 20 andre sportsgrene. Ansvarsfraskrivelse: Vi er også under reklameaftaler med disse anbefalede hjemmesider for væddemål.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til New York Knicks – San Antonio Spurs kampen?

Udgivet i NBA Etiket: ,