Newcastle United vs Nottingham Forest

Newcastle United vs Nottingham ForestNewcastle UnitedNottingham Forest

2022-08-06 – Premier League

 

Newcastle United vs Nottingham Forest kampprognoser

Kampen mellem Newcastle United og Nottingham Forest spilles den 2022-08-06. Dette Premier League møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner E. Howe der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Nottingham Forest har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Newcastle United og Nottingham Forest, tog Newcastle United 1 sejre hjemme, mens Nottingham Forest har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Newcastle United:
  • for Nottingham Forest:

Newcastle United vs Nottingham Forest H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Newcastle United og Nottingham Forest:

Dato Resultater
2018-08-29 Nottingham Forest 3 – 1 Newcastle United
2017-08-23 Newcastle United 2 – 3 Nottingham Forest
2016-12-30 Newcastle United 3 – 1 Nottingham Forest
2016-12-02 Nottingham Forest 2 – 1 Newcastle United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Newcastle United vs Nottingham Forest H2H side.

Newcastle United vs Nottingham Forest prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Newcastle United vs Nottingham Forest væddemåltips

Vores forudsigelse for Newcastle United vs Nottingham Forest kampen spillet i Premier League den 2022-08-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Newcastle United vs Nottingham Forest væddemåltips

Vores forudsigelse for Newcastle United vs Nottingham Forest kampen spillet i Premier League den 2022-08-06 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 1.70 3.85 5.50 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Newcastle United vs Nottingham Forest kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Newcastle United – Nottingham Forest. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Newcastle United vs Nottingham Forest kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,