Newcastle United vs Tottenham Hotspur

Newcastle United vs Tottenham HotspurNewcastle UnitedTottenham Hotspur

2021-10-17 – Premier League

 

Newcastle United vs Tottenham Hotspur kampprognoser

Kampen mellem Newcastle United og Tottenham Hotspur spilles den 2021-10-17. Dette Premier League møde starter kl. 15:30 GMT. Holdet ledes af træner S. Bruce der kommer med 0 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Tottenham Hotspur har 1 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Newcastle United og Tottenham Hotspur, tog Newcastle United 0 sejre hjemme, mens Tottenham Hotspur har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Newcastle United:
  • for Tottenham Hotspur:

Newcastle United vs Tottenham Hotspur H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Newcastle United og Tottenham Hotspur:

Dato Resultater
2021-04-04 Newcastle United 2 – 2 Tottenham Hotspur
2020-09-27 Tottenham Hotspur 1 – 1 Newcastle United
2020-07-15 Newcastle United 1 – 3 Tottenham Hotspur
2019-08-25 Tottenham Hotspur 0 – 1 Newcastle United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Newcastle United vs Tottenham Hotspur H2H side.

Newcastle United vs Tottenham Hotspur prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Newcastle United vs Tottenham Hotspur væddemåltips

Vores forudsigelse for Newcastle United vs Tottenham Hotspur kampen spillet i Premier League den 2021-10-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Newcastle United vs Tottenham Hotspur væddemåltips

Vores forudsigelse for Newcastle United vs Tottenham Hotspur kampen spillet i Premier League den 2021-10-17 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.55 3.70 2.08 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Newcastle United vs Tottenham Hotspur kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Newcastle United – Tottenham Hotspur. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Newcastle United vs Tottenham Hotspur kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,