Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers

Newcastle United vs Wolverhampton WanderersNewcastle UnitedWolverhampton Wanderers

2021-02-27 – Premier League

 

Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers kampprognoser

Kampen mellem Newcastle United og Wolverhampton Wanderers spilles den 2021-02-27. Dette Premier League møde starter kl. 20:00 GMT. Holdet ledes af træner S. Bruce der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Wolverhampton Wanderers har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Newcastle United og Wolverhampton Wanderers, tog Newcastle United 0 sejre hjemme, mens Wolverhampton Wanderers har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Newcastle United:
  • for Wolverhampton Wanderers:

Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Newcastle United og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultater
2020-10-25 Wolverhampton Wanderers 1 – 1 Newcastle United
2020-01-11 Wolverhampton Wanderers 1 – 1 Newcastle United
2019-10-27 Newcastle United 1 – 1 Wolverhampton Wanderers
2019-02-11 Wolverhampton Wanderers 1 – 1 Newcastle United

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers H2H side.

Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-02-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-02-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.75 3.30 2.18 Bet Nu
betsafe Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Newcastle United – Wolverhampton Wanderers. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Newcastle United vs Wolverhampton Wanderers kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,