Nordsjælland vs FC Copenhagen

Nordsjælland vs FC CopenhagenNordsjællandFC Copenhagen

2022-08-28 – Superliga

 

Nordsjælland vs FC Copenhagen kampprognoser

Kampen mellem Nordsjælland og FC Copenhagen spilles den 2022-08-28. Dette Superliga møde starter kl. 14:00 GMT. Holdet ledes af træner F. Pedersen der kommer med 3 sejre fra de sidste 5 kampe, mens FC Copenhagen har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Nordsjælland og FC Copenhagen, tog Nordsjælland 0 sejre hjemme, mens FC Copenhagen har 1 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Nordsjælland:
  • for FC Copenhagen:

Nordsjælland vs FC Copenhagen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Nordsjælland og FC Copenhagen:

Dato Resultater
2022-03-20 FC Copenhagen 1 – 0 Nordsjælland
2021-09-26 Nordsjælland 1 – 5 FC Copenhagen
2021-05-10 Nordsjælland 2 – 2 FC Copenhagen
2021-04-18 FC Copenhagen 2 – 2 Nordsjælland

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Nordsjælland vs FC Copenhagen H2H side.

Nordsjælland vs FC Copenhagen prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Nordsjælland vs FC Copenhagen væddemåltips

Vores forudsigelse for Nordsjælland vs FC Copenhagen kampen spillet i Superliga den 2022-08-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Nordsjælland vs FC Copenhagen væddemåltips

Vores forudsigelse for Nordsjælland vs FC Copenhagen kampen spillet i Superliga den 2022-08-28 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.70 3.55 1.98 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Nordsjælland vs FC Copenhagen kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Nordsjælland – FC Copenhagen. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Nordsjælland vs FC Copenhagen kampen?

Udgivet i Superliga Etiket: ,