Nordsjælland vs FC Copenhagen

Nordsjælland vs FC CopenhagenNordsjællandFC Copenhagen

⚽ 2023-05-08 – Superliga

 

Nordsjælland vs FC Copenhagen kampprognoser

Kampen mellem Nordsjælland og FC Copenhagen spilles den 2023-05-08. Dette Superliga møde starter kl. 17:00 GMT. Holdet ledes af træner J. Thorup der kommer med 1 sejre fra de sidste 5 kampe, mens FC Copenhagen har 2 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Nordsjælland vs FC Copenhagen, tog Nordsjælland 1 sejre hjemme, mens FC Copenhagen har 0 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Nordsjælland: n/a
  • for FC Copenhagen: Pep Biel(0.86 goals/match);

Nordsjælland vs FC Copenhagen H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Nordsjælland og FC Copenhagen:

Dato Resultater
2023-05-04 FC Copenhagen 5 – 3 Nordsjælland
2023-04-26 Nordsjælland 3 – 2 FC Copenhagen
2023-04-02 FC Copenhagen 2 – 1 Nordsjælland
2022-10-08 FC Copenhagen 1 – 1 Nordsjælland

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Nordsjælland vs FC Copenhagen H2H side.

Nordsjælland vs FC Copenhagen Forudsigelser

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Nordsjælland vs FC Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Nordsjælland vs FC Copenhagen kampen spillet i Superliga den 2023-05-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Nordsjælland vs FC Copenhagen væddemålstips

Vores forudsigelse for Nordsjælland vs FC Copenhagen kampen spillet i Superliga den 2023-05-08 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Lav din egen kampanalyse baseret på den tilgængelige statistik, før du beslutter dig for det resultat, du vil spille på. Det er altid bedst at kontrollere dataene på egen hånd med statistik leveret af SoccerStats247.com og træffe informerede beslutninger.

Hvor kan man spille på Nordsjælland vs FC Copenhagen?

Hvis du leder efter en betroet hjemmeside til at spille på Nordsjælland vs FC Copenhagen, anbefaler vi at tjekke følgende muligheder:

unibet www.unibet.dk bet365 www.bet365.dk
*reklamelink

Hver af disse operatører nyder gode anmeldelser fra brugere, tilbyder en velkomstbonuspakke ved tilmelding, har forskellige væddemålsmuligheder for sportsgrene som fodbold, tennis, basketball og 20+ andre sportsgrene. Sats ansvarligt. 18+. Bonus betingelser og vilkår gælder, kun tilgængelig for nye spillere.

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Nordsjælland vs FC Copenhagen kampen?

Udgivet i Superliga Etiket: ,