Norwich City vs Wolverhampton Wanderers

Norwich City vs Wolverhampton WanderersNorwich CityWolverhampton Wanderers

2021-11-27 – Premier League

 

Norwich City vs Wolverhampton Wanderers kampprognoser

Kampen mellem Norwich City og Wolverhampton Wanderers spilles den 2021-11-27. Dette Premier League møde starter kl. 15:00 GMT. Holdet ledes af træner D. Smith der kommer med 2 sejre fra de sidste 5 kampe, mens Wolverhampton Wanderers har 3 sejr i deres sidste 5 kampe.

Hvad angår det sidste H2H møde mellem Norwich City og Wolverhampton Wanderers, tog Norwich City 0 sejre hjemme, mens Wolverhampton Wanderers har 2 sejre.

Der kan forventes målscoringer fra et par spillere fra hvert hold, da de har et gennemsnit på over 0,8 mål scoret/kamp. Nedenfor finder du en liste over spillere der er værd at kigge efter:

  • for Norwich City:
  • for Wolverhampton Wanderers:

Norwich City vs Wolverhampton Wanderers H2H resultater

I næste tabel kan du kontrollere resultater for de sidste 4 kampe mellem Norwich City og Wolverhampton Wanderers:

Dato Resultater
2020-02-23 Wolverhampton Wanderers 3 – 0 Norwich City
2019-12-21 Norwich City 1 – 2 Wolverhampton Wanderers
2018-02-21 Wolverhampton Wanderers 2 – 2 Norwich City
2017-10-31 Norwich City 0 – 2 Wolverhampton Wanderers

Hvis du er interesseret i flere H2H statistikdata og liga for hvert hold, anbefaler vi at tjekke Norwich City vs Wolverhampton Wanderers H2H side.

Norwich City vs Wolverhampton Wanderers prognoser & odds

Som du kan se fra ovenstående H2H tabel og ved at kontrollere formen af hvert hold for deres sidste 5 kampe, kan vi beregne en sandsynlighed for det mulige endelige resultat af denne kamp.

Norwich City vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Norwich City vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-11-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Norwich City vs Wolverhampton Wanderers væddemåltips

Vores forudsigelse for Norwich City vs Wolverhampton Wanderers kampen spillet i Premier League den 2021-11-27 er baseret på seneste formstatistikker for hvert hold og H2H data. Klik på knappen Vis Forudsigelse for at se vores spilforslag.

Tjek odds nedenfor for anbefalede indsats muligheder og bonusser:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet Bet Nu
betsafe 3.50 3.50 2.16 Bet Nu

*Bemærk venligst, at ovenstående odds var gyldige på tidspunktet for offentliggørelsen af denne artikel. Fra datoen da denne artikel blev skrevet til tidspunktet for kampstart Norwich City vs Wolverhampton Wanderers kan oddsene ændre sig. Hvis vi mangler odds for andre bookmakere, kan dette være fordi vi er stødt på et problem, da vi indsamlede oddsene for Norwich City – Wolverhampton Wanderers. Vilkår og betingelser gælder. 18+. Spil ansvarligt!

Hvad er dine kommentarer og prognoser til Norwich City vs Wolverhampton Wanderers kampen?

Udgivet i Premier League Etiket: ,